Parte integranta in domainForJob acest modul va adauga valoare pregatirii profesionale online a Employees Personal Brand.

Notiunea de Drive Distance Learning implica folosirea tehnologiei informatiei si a comunicarii.

Acest principiu are urmatoarele beneficii:

Este practic:

– Cursurile la distanta sunt mult mai interactive decat cele clasice prezentand efecte de animatie pentru simularea teoriei in practica. Avantajul e dat si de materialul video (mentoring in teren) donat de catre membri ai SSDB.

Este accesibil:

– Ai posibilitatea sa inveti oriunde ai fi, avand acces la procesul de invatare cu un laptop/tableta/smartphone si o conexiune la internet.

Este variat:

– Poate fi selectat un program de simulator care dezvolta drive-skills, simulari de arimare a diferitelor categorii de marfuri, stiluri de conducere versus optimizari de costuri, simularea evenimentelor in trafic si proceduri de actiune si prevenire, etc (lista deschisa)

Este flexibil:

– Esti stapanul timpului tau, ai propriul calendar setat pentru invatare, setat pe timpul tau disponibil. Astfel, in perioadele tale tahograh, iti setezi cand si cum te concentrezi pe lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine.

Ai parte de costuri mai mici:

– Comparativ cu training-ul traditional, cu aceasta metoda excludeti cheltuiala cu logistica (deplasari la centru, timp, materiale dictate la clasa, samd…).

Ai setare de limba:

– Alegi una din cele 24 limbi oficiale ale Uniunii Europene, materialele vor fi supuse acreditarii de domeniu din fiecare cele 27+1 state membre ale Uniunii Europene.

Ai parte de testarea online a cunostintelor teoretice:

– Examenul si certificarea/atestarea profesionala a Exemplu: Personalului Navigant Sofer Profesionist vor fi adaptate cerintelor Drive Distance Learning.

FAQ:

Iar cerintele de examinare practica vor cuprinde #parteneriate regionale cu unitati de testare practica, unitati care vor certifica etapele pentru obtinerea claselor 1, 2 si 3 din viitorul statut al Personalului Navigant Sofer Profesionist