Prezentarea unui model “online Termin”!

Integrare si Asigurare Germania

Esti #Vermögensberater | Birou de Integrare si Asigurari Germania si doresti sa iti construiesti propriul brand in acest domeniu?

Iti recomand sa iti publici articolele prin propriul tau website de portofoliu (vezi model atasat).

In loc sa iti faci publicitate cu alt continut anexat, atat prin pagina de business cat si prin pagina personala facebook, din articole cu legatura catre alte website-uri, mai bine iti prezinti propriile articole, propriul tau continut pe reteaua de socializare si de business, prin link-uri catre blogul website-ului tau personal, cel prin care iti prezinti portofoliul si iti administrezi viitorul reputatiei tale in piata de consultanti.

In afara de prezentari de portofoliu, articole cu continut propriu original care te vor face vizibil in mediul online, poti adauga valoare pentru clientii tai si prin:

  • acest model ”online Termin”, o secretara online care te ajuta sa iti setezi intalnirile pentru care clientii din portofoliu cat si cei viitori iti vor cere confirmare de programare.
  • model Rating&Review, sa colectezi si sa centralizezi pentru fiecare post din blogul personal, evaluări și recenzii care iti aduc trafic direct pe domeniul tau online.
  • domeniul tau este numele tau, vizibil online (Exemplu: numeletau-consultant.de) sau poate fi oricare, cu care iti doresti tu sa te afisezi si il putem rezerva pentru tine. Important e sa incepi constructia reputatiei tale si in mediul online.

Iti recomand sa-ti construiesti brand-ul personal online. Model la cerere vezi clickand pe foto…

Mugur Birliba
Logistica e Matematica