Idem-Lux contact are un formular scurt și clar, acolo va puteți planifica cu ușurință o estimare de serviciu!

Selectați caseta de servicii: curățare, mutare, zugraveala și / sau demolare.

Reinigung Idem Lux Hamburg
Reinigung Idem Lux Hamburg

Client service-ul Idem-Lux va fi bucuros să vă ajute și să va răspundă la întrebări prin e-mail sau la numărul de telefon pe care-l lasati in formularul scurt de contact.

Planificați-vă serviciul acum și obțineți o estimare gratuită.

Idem-Lux face locul tău perfect curat!

Selectați caseta de servicii: curățare, mutare, zugraveala și / sau demolare.

Echipa Idem-Lux va oferă o gamă completă de servicii de curățenie și întreținere personalizate, care sunt adaptate la nevoile specifice ale fiecărui client (persoana fizica cat si persoana juridica) și sunt axate pentru a oferi valoarea adăugată.

Receptivitatea la feedback-ul și capacitatea de a oferi soluții pentru o serie de situații si mai mult pentru a economisi clientilor timp, bani și de stres.

Specialiștii în întreținere

Obligația Idem-Lux este exprimată în tot ceea ce face Idem-Lux. Idem-Lux așteaptă cu nerăbdare să devină o parte a serviciului tau regulat a curățare sau mutare și să livreze rezultate măsurabile care aduc valoare timpului tau.

Sursă Wikipedia:

„Cele trei tipuri de bază de curățare de uz casnic sunt vizual, întreținerea și curățarea de bază: Acestea sunt realizate la intervale periodice.

Curățarea vizuală elimină numai murdăria care este vizibilă direct.

Curatenia de întreținere, de obicei, se acumulează zilnic sau săptămânal. Acesta include stergerea prafului, aspirarea, spălatul pe podea, curățarea umedă a obiectelor sanitare și de eliminare a deșeurilor.

Curățarea de bază (colocvial cunoscut sub numele de curățenie de primăvară) este activată în case particulare de două ori pe an, de asemenea, efectuate mai des în gospodării mari. Acesta include toate lucrările de întreținere și curățare terapie intensivă suplimentară a camerelor și mobilier. Aceasta include, de exemplu, spălarea perdelelor, curățarea fereastrelor, curățarea radiatoarelor, a usilor,spalarea faiantei si a gresiei, curatearea peretilor, a mobilierului și covoarelor, întreținerea tapițerie și alte textile“.

* Acest Proiect Website Portofoliu Reinigung by Idem-Lux a fost construit de birliba.ro. Puteti sa-l vizualizati aici Reinigung by Idem-Lux